Tel.: +40 744 766.556
Fax: +40 364 818 274

Suport Clienti Tannin Managament - Asociatii Proprietari Cluj

Pentru a facilita administrarea imobilului sau blocului dumneavoastra, noi derulam o serie de proiecte la care va rugam sa apelati in mod gratuit:

1. Recuperarea restantelor la plata cotelor de cheltuieli comune:

Demersurile aferente recuperarii restantelor necesita o specializare temeinica pentru derularea atat a fazei amiabile, cat si a fazei judiciare a procesului. Avand in vedere colaborarea noastra existenta deja in procesele de acest fel cu avocatii nostri, facem aceste demersuri GRATUIT pentru clientii din portofoliul nostru, dumneavoastra, asociatia de proprietari, suportand doar cheltielile procedurale (cheltuieli postale, avans executor judecatoresc, etc.).

Mentionam ca noi DEJA FACEM ACESTE DEMERSURI pentru clientii nostri actuali si, mai ales, OBTINEM REZULTATE.

2. Infiintarea asociatiei de proprietari:

In acest sens intocmim documentele necesare pentru asociatiile nou constituite si depunem respectivele documente la institutiile abilitate in acest sens pentru a inregistra asociatia si a o face operationala.

De asemenea efectuam modificarile necesare la actele legale ale asociatiilor din portofoliul nostru in mod GRATUIT, acolo unde este necesar.

3. Pentru blocurile nou construite:

Avand in vedere ca dezvoltatorul vinde treptat apartamentele dintr-un bloc nou construit, pentru apartamentele asociatiei care sunt inca in proprietatea dezvoltatorului oferim un discount de 100%, adica taxa de administrare lunara pentru acestea este zero.

4. Instalarea de echipamente cu plata in rate sau inchiriere:

Avand in vedere colaborarile pe care noi deja le avem in derulare cu parteneri din domeniu, oferim clientilor nostri posibilitatea instalarii cu plata in rate a urmatoarelor echipamente: interfon, sistem automatizare iluminat spatii comune, sistem de supraveghere video, control acces si sisteme de alaramare la efractie.