Despre Tannin Administrare

Administrare imobile Cluj-Napoca - firmă administrare blocuri în Cluj

Tannin Administrare este o firmă românească condusă de profesioniști cu experiență extensivă pe piața locală, specializată în administrarea imobilelor și blocurilor, contabilitate pentru asociațiile de proprietari, servicii financiare și alte servicii adiacente administrării imobilelor.

Cunoștințele și abilitățile noastre sunt dedicate în totalitate serviciului dumneavoastră.

Derogă sarcinile administrative și economisește timp

Ne ocupăm de toate aspectele administrative, astfel încât să aveți mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat!

Ce ne recomandă? 

Cui ne adresăm?

Clienții noștri sunt chiriași și proprietari care caută asistență eficientă și fără probleme pentru a trăi într-o comunitate fericită.

 Transferăm experiența noastră în managementul clădirilor comunității dumneavoastră, asigurând o administrare armonioasă și eficientă.

Oferim servicii de administrare blocuri și imobile în Cluj pentru persoane fizice și juridice:

Servicii de administrare financiară a imobilelor și blocurilor

Gestionăm eficient aspectele financiare și tehnice ale imobilelor și blocurilor, asigurându-ne că resursele financiare sunt administrate cu precizie și transparență.

Servicii de administrare tehnică a imobilelor și blocurilor

Ne ocupăm de gestionarea tehnică a imobilelor și blocurilor, asigurându-ne că acestea sunt întreținute și funcționează în parametri optimi.

Cenzorat și expertize pentru verificarea modului de conducere a gestiunii asociațiilor de proprietari

Oferim servicii de cenzorat și expertize pentru a asigura o gestionare transparentă și eficientă a asociațiilor de proprietari, garantând respectarea legislației în vigoare și buna funcționare a acestora.

Recuperarea restanțelor la cotele de cheltuieli comune de la proprietarii cu întârzieri

Ne ocupăm de recuperarea restanțelor la cotele de cheltuieli comune de la proprietarii care întârzie cu plățile, asigurându-ne că fondurile necesare pentru întreținerea imobilelor sunt colectate în mod corespunzător.

Înființare și modificare asociații de proprietari

Vă sprijinim în demersurile de înființare și modificare a asociațiilor de proprietari, oferindu-vă consultanță și asistență juridică pentru un proces simplificat și eficient.

Administrarea completă a spațiilor închiriate

Asigurăm administrarea completă a spațiilor închiriate, gestionând contractele de închiriere, colectarea chiriei și rezolvând orice probleme sau solicitări din partea chiriașilor, pentru o experiență fără griji pentru proprietari.

Servicii profesionale de administrare imobile în Cluj

Oferim soluții flexibile și personalizate

Vă punem la dispoziție, direct sau prin intermediul partenerilor noștri, întreaga gamă de servicii de administrare imobile în Cluj, fie ele blocuri, spații de birouri sau comerciale, sau locuințe individuale. Vă rugăm să ne contactați pentru orice tip de problemă cu care vă confruntați în utilizarea imobilului dumneavoastră, iar noi vom găsi cea mai facilă și convenabilă soluție.

Prețurile pentru administrarea imobilelor/ blocurilor sunt determinate de dimensiunea și de situația efectivă a acestora.

Scroll to Top

Cere oferta