Instalare sisteme cu plată sau în rate sau regim de închiriere

Garantăm plata în rate sau în regim de închiriere.

Credem că e important ca asociațiile de proprietari care au avut încredere în noi să beneficieze de aceeași încredere și din partea noastră: garantăm plata în rate sau în regim de închiriere pentru asociația în relația cu partenerii noștri care instalează sisteme de interfonie Cluj, automatizare iluminat, control acces, supraveghere video și audio sau sisteme antiefracție.

Dumneavoastră, clienții noștri, veți putea beneficia de aceste sisteme din momentul deciziei achiziției în biroul executiv sau în adunarea generală, fără a aștepta trecerea lunilor de contribuție la fondul de investiții. Cei care au fost în această situație știu că, atunci când se pune problema unui sistem de interfonie, acesta e necesar atunci și nu peste 12 luni când se vor strânge banii la fondul de investiții pentru plata integrală.

Montare Sistem Supraveghere Video Blocuri Cluj

Prin colaboratorii noștri apropiați, autorizați în acest sens, oferim asociațiilor de proprietari Cluj cu care noi lucrăm posibilitatea de cumpărare și instalare a sistemelor respective cu plata în rate sau chiar de închiriere a sistemelor de interfonie, iluminat și automatizarea iluminatului, supraveghere video, control acces și sisteme de alarmă.

Instalare Interfoane Cluj

În felul acesta, asociația va plăti doar ratele lunare sau chiria lunară, folosind sistemele respective NU la sfârșitul perioadei de economisire, așteptând ca lună de lună să se strângă banii la fondul de investiții, ci ÎNCĂ DE LA MOMENTUL DECIZIEI DE ACHIZIȚIE, noi instalând sistemul care va fi plătit lună de lună sub forma de rate de plată sau chirie lunară.

Acoperim întreaga gamă de instalații din domeniile menționate mai sus, orice fel de automatizări care la un moment dat vor putea fi folosite în controlul și folosirea proprietății

Credem că e important ca asociațiile de proprietari care au avut încredere în noi să beneficieze de aceeași încredere și din partea noastră: garantăm în acest fel plata în rate sau în regim de închiriere pentru asociație în relația cu partenerii noștri care instalează sistemele menționate mai sus. Cei care au fost în această situație știu că, atunci când se pune problema unui sistem de interfonie, acesta e necesar CHIAR ATUNCI și nu peste 12 luni când se vor strânge banii pentru plata integrală la fondul de investiții.

Scroll to Top

Cere oferta