Recuperarea restanțelor la cotele de cheltuieli comune de la proprietarii cu întârzieri

Oferim servicii de recuperări restanțe

Recuperarea restanțelor la cheltuielile comune este un serviciu care vă degrevează de gestionarea proceselor necesare recuperării sumelor întârziate ale asociației dumneavoastră, având în vedere faptul că aceste procese și etape necesare pentru recuperare de creanțe necesită un înalt nivel de pregătire juridică și economică, dar și abilități și experiență personale ale personalului implicat. Iar faptul că aceste servicii sunt prestate GRATUIT, adică în costul abonamentului lunar, vă degrevează de costuri care pot deveni substanțiale în raport cu sumele de recuperat.

Servicii de recuperări restanțe - Asociații de proprietari Cluj

Recuperarea restanțelor la cheltuielile comune este un serviciu care vă degrevează de gestionarea proceselor necesare recuperării creanțelor asociației dumneavoastră, având în vedere faptul că aceste procese și etape necesare pentru recuperare de creanțe necesită un înalt nivel de pregătire juridică și economică, dar și abilități și experiență personale ale personalului implicat.

NOI DEJA FACEM ACEST LUCRU pentru asociațiile din portofoliul nostru, degrevați-vă de efortul și costurile implicate de aceste procese și apelați la noi!

Scroll to Top

Cere oferta